Direkte taxibestilling

DSC_0037_1600x1060

Bestill med mobilen

Når du taster inn skitaxi.no med mobilen din, så kommer du direkte til et skjema hvor du kan bestille taxi. Vil du se nettsiden, kan du bare trykke på logoen vår.

Eller du kan laste ned vår App «Svippr» fra Google Play eller App Store

 

 

Bestill på forhånd online

Det samme skjema som du får opp med mobilen, finner du foran på nettsiden, og  HER..

 

 

Ring sentralbordet vårt

Dersom du ikke bestiller via mobilen din, eller på nettsiden vår, så ring oss heller på tlf: 64911500.  Vi sover aldri og er her 24 timer i døgnet for deg.

 

 

Taxi ved holdeplass 

Ski Taxi har holdeplass på følgende steder:

  • Ski stasjon
  • Vevelstad stasjon
  • Ski Sykehus
  • Esso på Nordbyveien

 

 

 

Bedriftstaxi 

For de som har avtalen «Bedriftstaxi» får et dedikert nummer, og har også en rekke andre fordeler.  Her kan du se hvilke fordeler du får med BedriftsTaxi.

 

 

 

Ting å være oppmerksom på..

 

Vi svarer så raskt vi kan

Når du bestiller direkte, og vil at vi skal komme med en gang, så hender det i perioder at det er litt ventetid på telefonen, men vi svarer så raskt vi kan.

 

Litt avhengig av hvor du ringer fra, og om det er ledige biler i nærheten, kan det ta fra 10 til 30 minutter før bilen er hos deg.

 

 

I helger og i dårlig vær

Det hender at mange ringer oss på en gang.  Det kan være på kveldstid og i helger. Er det i tillegg dårlig vær, kan det hende at alle bilene er opptatt.  Men, sentralbordet kan likevel gi deg en god pekepinn på når bilen er hos deg (et helt nøyaktig tidspunkt kan vi ikke garantere i slike tilfeller).

Du kan også ringe holdeplassen (telefonen er betjent når det er sjåfører der).

 

 

Pasientkjøring ol..

Alle turer som skal dekkes av det offentlige (skole-, til/fra arbeid, pasient-/syketransport), skal bestilles på tlf: 055 15

 

 

Når du skal med tog, fly..

Når du skal ut å reise, kan det være lurt å beregne litt ekstra tid. Det gjelder både når du bestiller direkte, men også når du bestiller på forhånd.

 

Tenk også på at vanskelige føreforhold, søk etter ledig bil og  avstanden fra der du er og til dit du skal, påvirker hvor nøyaktig tidspunktet blir på når vi henter deg.  Et godt tips er å beregne minimum 30 min. ekstra.